Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
special place
Special place
I have
A little dream
It won’t disappear
Unless you
make it happen
I want to go
To my own life
Knowing that
It won’t be easy
But it
Couln’t get worse
Than now
Let me go
You know
I love you
But I must go
I must live
cuz I feel like shit now
Let me go
Please
Dó accept my decision
Don’t let me
Leave with more pain
Than I have now
Let me go
I know
I’m still young
But
The way you
Workaholic
Made me
Gave me responsibility
I can handle it
I will make it
Just
Let me go
I want to go
Not even
So far away
I just want
My own special place
***
(maak mij gelukkig...)
***
Reacties op dit gedicht
lixje vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
lost_paradise
:
Woensdag, december 01, 2004 19:28
heel mooi!!!
Over dit gedicht
Auteur:
lixje
Gecontroleerd door:
michris
Gepubliceerd op:
09 juni 2004
Thema's:
[Familie]
[Verdriet]
[Hoop]