Wij... voor eeuwig samen
Zij... kunnen dit niet verdragen
Wij... geven om echte liefde
Zij... verdienen dit niet
Wij... kunnen vertrouwen
Zij... alleen wantrouwen
Wij... om liefde streven
Zij... om dit te breken
Wij... blijven steeds hopen
Zij... gaan liefde kopen
Wij... blijven dromen
Zij... altijd bedrogen
Wij... kunnen liefde delen
Zij... zullen daar om wenen
Wij... begrijpen elkaar
Zij... pijnigen elkaar
Wij... streven naar geluk
Zij... breken liefde stuk
Wij... HOUDEN VAN ELKAAR
Zij... KOPEN hun waar.