GEVOELENS
op dit moment ben ik overstromen van gevoelens
gevoelens over me vriend,
we zijn gisteren naar marco borsato geweest
en hebben daar twee wildvreemde meiden naar huis gebracht
hij verwaarloosde me
moet ik dat over me heen laten
moet ik het negeren
ben ik jaloers
allerlei vragen spoken door me hoofd
ben ik niet goed ben ik jaloers
ben ik wel goed voor hem of kan ik me beter van kant maken
ik weet het niet
hij verwaarloost me soms hij negeert me soms en hij word soms erg kwaad op mij en vooral hij loopt over mij heen
maar op een of andere manier pik ik het
soms als we ruzie hebben gehad dan wil ik hem dumpen
maar iets houd me tegen
zit er dan toch een toekomst in
ik weet het niet
hij kleineert me elke keer weer keer op keer
je moet afvallen
tis niet goed voor je
of waardeert hij me niet om hoe ik ben en probeert hij het te verzachten door te zeggen dat het niet goed voor me gezondheid is wat ik zelf ook wel weet,
maar moet hij mij daarvoor kleineren
me laten voelen dat ik niks waard
dat ik me beter van kant kan maken want ja wie wilt mij nou
waarom houdt hij niet van zoals ik ben
waarom mag hij wel contact met andere hebben
en ik niet
zou ik hem dumpen...........
nee toch maar niet ik hou van hem wat moet ik zonder hem...
of ben ik misschien bang om als oude vrijster over te blijven
dat zal wel
maar ja moet ik me ook laten kleineren
ik weet het niet
misschien is het toch beter om me van kant te maken zo dat niet meer last van me heeft..............
10-06-2004