Een beslissing nemen is moeilijk,
is het goed of is het fout.
Soms weet ik niet wat te doen,
is het altijd fout.
Wat moet ik dan besluiten,
zonder mezelf te kort te doen?
Mijn leven is een chaos,
ik weet niet meer wie ik ben.
Ik moet een beslissing nemen,
waar ik niet volledig achter sta.
Waarom is alles zo moeilijk,
ik kan dit niet meer aan.
Ik hoop dat dit snel stopt,
anders ga ik er aan onder door.
IK WEET HET NIET MEER!