lieve h....
2 maand geleden
fietse ik in met 2 vriendinnen
bij de mac
jij kwam na me toe
en wou met me zoenen
maar ik zei nee
ik vind je wel leuk
maar kende je niet
2 weken geleden
ik kwam je tegen
je zei haaaj
ik dacht bij mezelf
wat een lekker ding ben jij
ik heb tegen je gezegt
via een smsjuh
dat ik van je hou
ik heb het ook gezegt
tegen je beste vriend
hij zei het ook tegen jou
vandaag ben ik jarig
jij feliciteerde mij
en ik kreeg 3 kusjes
ik werd zo blij
dit gedicht heb ik geschreven,
omdat ik van je hou!
lieve h.....
4 woorden
ik zeg ze jou
omdat ik wil
dat jij ze weet
en daarna nooit meer vergeet
IK HOU VAN JOUW!