ik ben geen slap excuus
voor nooit gemaakte fouten
het rollen van mijn tong heeft
niks te maken
met het rollen van de zee
jouw golven beuken niet zoals het was
eerder een zachte toespeling
op wat je fout doet
maar wat kan het je toch schelen?
geen eikel te zijn, nee ik zou ook geen
walnoot willen proeven als ik scheld,
als ik kots op mij met slap braaksel
vunzig word het, ik ben mij er van bewust
maar welke schijn zal je ophouden?
niet mijn zijde frustratie sluier
want dat kan ik zelf het beste
ik vergeef je niet, ik vergaf je nooit
maar ik rol je op