ik kwam jou tegen,
ik was verlegen,
je begon met me te praten,
en wou met me kennis maken,
ik ken je bijna niet,
je zegt wel hoi,
als je met ziet,
ik hou van jou,
alleen van jou,
ik blijf je altijd trouw,
dat komt,
omdat ik heel veel van jou,
ik hoop jij ook van mij
want dan gaan we samen door het leven
zij aan zij.
lieve h.....
ik hou van juh!