Ik wil je bedanken
voor alles wat je voor me gedaan hebt
voor je geduld
en dat je probeerde iets te doen
dat je luisterde
ook al wist je het misschien zelf niet meer
toch bedankt
dat je luisterde naar hoe ik mij voel
dat je probeerde me te begrijpen
ook al vond je het zelf zo moeilijk
en wist je soms niet meer wat te antwoorde
toch bedankt dat je er probeerde te zijn
1000 maal bedankt voor alles
en ook al krijg ik geen les meer van je
hoop je toch nog heel lang te kennen
want je betekend heel veel voor mij
* Dit gedichtje heb ik gemaakt voor leerkracht die heel veel voor me gedaan heeft, maar waar ik volgend jaar geen les meer van ga krijgen...*