Ik heb even op de muur geklopt zodat het geschreeuw hier naast even stopt.
Waarom altijd dat gekrijs om de daden van mijn buurjongetje tijs.
Messchien is dat wel de reden , dat hij een rotjoch is.
Hij heeft hiernaast te veel pijn geleden.
Allemaal wel goed en aardig maar ik red hem niet.
Laat hem maar wachten op zijn kinderheld zwartepiet.
Ze schreeuwen woorden die niet eens in het woordenboek staan.
Hopelijk beginnen ze deze keer niet met slaan.
Ik zal ze maar is en folder sturen over een eventuele relatiebreuk.
Al is dat voor tijs ook niet leuk.
Ik heb even op de muur geklopt zodat het geschreeuw hiernaast even stopt.
Waarom zijn ouders zo uitermate uitgekauwd
Dat tijs pijn heeft kan ik zelfs zien terwijl ik niet eens van dat jochie houdt.
Soms geeft moeder een vijfje aan tijs.
Vaak koopt hij een ijsje,
Dan is ie namelijk even weg van et gekrijs.
Ik zie het allemaal door me raam gebeuren.
Het enige wat ik kan is het allemaal betreuren.
Ik heb even op de muur geklopt zodat het gekrijs hiernaast even stopt.
Maar stoppen zal het nooit.