*~*~*¨Herfstkind*~*~*
De wereld is dood
Als de bomen die uitdoven in de herfst.
De herfst... die de overblijfselen van takken erft.
In de wereld ben ik een Herfstkind
De wereld maakt me donker
De wereld doet me snakken
Naar de winter die me komt pakken
Me meesleurt met dode takken...
Ik ben een Herfstkind
Ik voel me onbemind
Ik ben een Herfstkind
Als de dood van groene wouden
Ik weet dat niemand ooit van me kan houden...
Niemand me ooit missen zal...
Ik ben een Herfstkind
Ik val in een diep dal...
De wereld maakt me een Herfstkind...
Bang dat de winter me verslindt...
Ik ben een Herfstkind
Op zoek naar Mooie Bloemen
Die een lichtpunt in mijn leven zijn...
Ik ben een Herfstkind
Op zoek naar Vlinders
Die maakten mijn leven vroeger fijn...
Ik ben een Herfstkind
Op zoek naar ZON
Die mijn leven verwarmen kon
Ik ben een H E R F S T K I N D
Verlangend naar de winter
Die me kan omarmen...
Ik zoek de vroegere wereld
De wereld die bloemvlinderbij-geluidjes maakte..
Ik vind ze niet meer...
Dat is wat mijn hart en mijn ziel onmenselijk raakte...
IK ben een Herfstkind
Op zoek naar takken zo gezwind
Takken, waaraan ik me vast kan grijpen
zodat de winter me misschien niet zal meesleuren
en de zomer mij en de wereld opnieuw kan kleuren.