Ik dacht dat het over zou zijn,
Nee hoor,nu gaat het via anderen, dat is fijn!
Er komt nog een tijd dan is het klaar,
Ik heb genoeg geduld gehad, reken maar!
Dreigementen dat het voor mij gevolgen zou hebben
Hoe zou dat nou komen,kan ze het zelf niet redden?
Dit bewijst maar weer dat ze gekletst heeft ten top,
Tegen andere die ik nog niet eens goed ken,reken er op!
Dat heb ik dus nooit gedaan,
Alleen tegen mijn chatvriend,heb je me verstaan?
En trouwens daar hebben jullie geen donder mee te maken,
Jullie kletsen zelf ook,mij kunnen jullie er niet mee raken
Ik blijf gewoon,heb je me verstaan?
Wat ik tegen me chatvriend had gezegd,daar wen je maar aan!
En jij bent vanaf nu net zo verantwoordelijk,
Ik heb je vaak genoeg gewaarschuwd,en baal van jullie behoorlijk!