O,kijk,daar zit er een!
Help,een spin!!!
Ik ben zo bang.
Kan iemand me helpen,alstublieft?
O,O,wat moet ik doen?
Waarom bestaan die beesten toch?
Ja,ja,ik weet wel dat ze nuttig zijn,
maar binnen wil ik ze niet.
Kijk,ze beweegt!
Help!Ik hou het niet meer.
Kom toch helpen,alstublieft!
Dat vreselijke beest moet dood.
Ach,daar ben je.
Vlug,mep die spin toch dood.
Wat zeg je:zo'n kleintje?
Ik vind ze reusachtig groot.
Eindelijk! De spin is dood.
Oef,wat een opluchting!
Ik moet nog even bekomen.
't Was toch een heel eng ding.