P.A.R.A.D.I.J.S.
De P van plezier
Lol maken en lachen
Zo gaat dat hier
De A van de aarde
Je kan kan niet zonder
Laat het in zijn waarde
De R van regen
Een bui op zijn tijd
Maar wel voor even
De A van adem
Je lust en je leven
Als een soort stem
De D van dollen
Plezier met anderen
Om niet mee te sollen
De I van ik
Eenzaam maar niet alleen
Het is een schrik
De J van jagen
Lekker op jongensjacht
Zo kan je ze plagen
De S van samen
Je kan niet alleen zijn
Je moet je nergens voor schamen
Dit alles maakt het P.A.R.A.D.I.J.S.
Ja, het is perfect
Maar in het echte leven
Is het niet correct