jouw woorden
ze hebben me diep geraakt
denken,denken
dat is het enigste wat ik nog doe,
ik kan me niet concteren,
allemaal door jouw schuld..
ik zette me neer
ik de sofa
ik nam het mes
drukte het tegen men pols
het lukte me niet
het lukte me niet om mezelf van het leven te beroofe
waarom niet?
ik wil het zo graag?
ik zag het bloed
maar het was niet diep genoeg
nu zit ik hier met die wonden
durf niet meer opnieuw snijde
waarom niet?
waarom heb ik het lef niet?
ik kan het gewoon niet aan
ik kan dit niet meer
in deze wereld leven
ik wil weg!!!!