Uren zitten denken,
grootlijnige vervagen herinneringen,
het venster huilt mee
in het donker.
Je wazige geur
loopt weg,
dat heb jij hem waarscheinlijk geleerd.
De tijd niet om te liegen,
en àl veel te laat voor afscheid.
Verzwegen emoties laten
nu
tranen los.
Ik heb je graag gezien ...