Jij en Ik
Jij en ik
Samen
Gezellige dingen doen
Genieten van die zoen
»»-(¯`·.·´¯)->
Jij en ik
Samen
Romantisch op het gras
Eten en lachen zoals het was
»»-(¯`·.·´¯)->
Jij en ik
Samen
Niets aantrekken van anderen
Ze kunnen ons niet veranderen
»»-(¯`·.·´¯)->
Jij en ik
Samen
Knus op de bank
Grappig met wat drank
»»-(¯`·.·´¯)->
Jij en ik
Samen
Op jou kamer
Het ging wat langzamer
»»-(¯`·.·´¯)->
Jij en ik
Samen
Liggen in het bed
Leuker dan de chat
»»-(¯`·.·´¯)->
Jij en Ik
Samen
Voor eeuwig en altijd
Nee, ik heb geen spijt