Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
contact verbroken
jouw lippen raken mijn wang aan
enkele keren ik voel het
jouw handen dwarrelen
op mijn nek ik voel het
jouw vingertoppen strelen
en raken mijn lippen ik voel het
jouw ogen bekijken mij
en zoeken de mijne ik voel het
ik voel jou om me heen
ik raak in een roes verstijfd
ik praat en praat
wil reageren
ik voel
de realiteit
contact verbroken
kriebels in mijn hoofd
denkend aan jou
de realiteit
Reacties op dit gedicht
ukkie vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
ukkie
Gecontroleerd door:
benji
Gepubliceerd op:
15 juni 2004
Thema's:
[Houden van]
[Verwarring]
[Verlangens]