Special - - - Stan
Ik ging naar Duitsland
Samen met mijn vriendin
We hadden heel veel lol
Dat was nog maar het begin
We liepen maar wat rond
Maar kwamen niemand tegen
Geen Duitser en geen Nederlander
De verveling was gestegen
Totdat ik op een avond
Niet zo lekker was
Suzanne ging tafeltennisen
Ze zat in haar sas
Ze kwam een paar keer kijken
Hoe het met me ging
Ze vertelde verhalen over Stan
Maar ze had geen verkering
De volgende dag ging ik mee
Tafeltennissen gingen we
Stan was er ook
Teminste, dat zei ze
Ja, ze had gelijk
Ook hij was daar
We hadden heel veel lol
Er liep geen gevaar
Toen moesten we naar huis
Heel vroeg in de ochtend
Stan kwam zijn bed net uit
Zijn haar zat als geplant
Ja, we zijn nu vrienden
En hebben heel veel lol
We praten over voetbal
Stan, je bent mijn lieve drol!