Deze 6 maanden zijn voorbij gevlogen
maar nu lijken al jou woorden gewoon gelogen
Het samenzijn is nu zo opeens voorbij
en dit gevoel is zo angstaanjagend voor mij
Ik hoop nog wel ergens diep vanbinnen
dat we ooit terug iets moois kunnen beginnen
Het lijkt even of je niets meer om me geeft
dat je gewoon helemaal zonder me hebt geleeft
Het gevoel bij jou is percies helemaal voorbij
of lijkt het gewoon zo, omdat het zo erg is voor mij
Mijn hart lijkt nu zo enorm eenzaam en leeg
na dat ik die harde woorden van je te horen kreeg
Die woorden die ik NOOIT hoopte te horen
want ze zouden echt mijn ziel doorboren
Want die leegte die ik nu voel
is zo erg en volgens mij weet je nog niet half wat ik bedoel
Mijn liefde voor jou is nog heel intens
en wat ik voor je 'voelde' weet geen mens
Alleen jij die kon dit een héél klein beetje inschatten
Maar ik weet niet hoe ik al mijn woorden moet samenvatten
Want er is nog zoveel wat ik je echt nog zeggen wou
maar het belangrijkste is misschien 'ik hou van jou!"
******
dit gedicht is geschreven
op 08-05-2001
J.L. ik hou nog altijd van jou!!!