Leven is nemen
En geven
Geven is
Iets wat een ander mist
Leven is liefde krijgen
Leven is je eerlijkheid
Leven is geborgenheid
Waar je al zo lang op wacht
Dat 2 mensen bij elkaar word gebracht
Leven is dat jij je verliefdheid toont
Want dan word je beloond
Met een kus
Dat is leven
Dan hoef je niet alleen te geven
Dan neem je ook
Heel veel liefde