Ik
Jij
Wij
Is alles wat telt
Wij lagen bij elkaar
In elkaars armen
Niets kon mij gelukkiger maken
Dan dat moment
Maakt niet uit hoe slecht mijn dag was
Jij zorgt ervoor dat ik kan slapen
Zonder te moeten denken aan
Al het pijnlijke in de wereld
Jij bent er altijd voor mij
Dat weet ik nu
Door jou heb ik mijn ogen weer geopent
En gezien dat het geluk
Zich verstopt in de klein dingen
Dankje..Voor alles...