De pijn in m'n hart
is groter dan jij ooit zal beseffen
De pijn in m'n hart
om jou dit te vertellen is groot
Ik hou je aardig op de hoogte
Ik lijk het koel te brengen
Maar in die koele griet
zit een hart verborgen
met een hoop verdriet
De pijn die door me heen gaat
als ik jou vertel hoe ik me voel
Dat ik geniet van alle rust
die ik heb, nu je weg bent
Af en toe
voel ik me zelfs weer
een beetje gelukkig
En doet enorm veel zeer
Wat jij voor mij beteken
is niet in woorden uit te drukken
Hoe dankbaar ik je ben
zul je misschien nooits beseffen
Ik heb geleerd aan mezelf te denken
En tot nu toe ging me dat goed af
Maar dat jij er nu onder moet lijden
doet me enorm veel verdriet