Waarom
Dat vraag ik me steeds maar af
Waarom ik
Waarom , terwijl je me zoveel gaf
Waarom kan ik niet leven
Zoals een ieder
Waarom kun je met mij het moois niet beleven
Lol en plezier ,waarom
Dat speelt nu door mijn hoofd
En natuurlijk heb ik jou beloofd
Om positief te denken
Maar het maalt maar, waarom
Kom de tijd voor mij dan eens
Dat ik dat allemaal kan
Steeds maar verder vallen in die put
En om daar uit te komen,ik ben het wel van plan
Maar heb nog geen fut
Het komt wel
Maar heb geduld
En geef me tijd
Want dit moet ik zelf doen
Ja ik weet dan wel zeker dat ook mijn hartje weer met liefde word gevuld
ik word sterk. het komt wel weer goed