Kapot, Haat, Jij
Ik haat je
Je hebt me kapot gemaakt
Ik had nooit met je om moeten gaan
En op tijd moeten zeggen dat ik onze vriendschap staak
Ik haat je
Je hebt bijna alles van me weg genomen
Geluk, Vrolijkheid, Vrienden,
Hier moet echt eens een eind aankomen!
Ik haat je
Waarom maak je mijn leven kapot?
En geef je mij de schuld van alles?
Ik wil nu gewoon dat je oprot!
Ik haat je
Ik ga niet meer met je om
Het gaat beter zo
Jij uit mijn leven, je bent ook zo stom!
Ik haat je
Alles wat je deed, deed pijn
Je ging je gewoon met mijn leven bemoeien!
Waarom moest dit alles zo zijn?
Ik haat je
Alles komt beetje bij beetje weer
Vrolijkheid, Geluk, Leuke vrienden
En dat allemaal zonder jou, het doet veel minder zeer!
Ik haat je
Blij dat ik je niet meer 'ken'
Jij verzint toch alleen maar smoesjes
We zullen nooit weten hoe je dan echt bent.......
*Jij denkt alleen maar aan jezelf, peperd mijn vrienden in en pakt ze af, bemoeit je met mijn prive leven, roddelt, gooit ons buiten de groep, ik gun je geen aandacht meer!!! je kunt nu oprotten! IK HAAT JE!!!*