Steeds zullen we ons afvragen
Hoe jij er over denken zou
Steeds zullen we er in slagen
Om het toch zo te doen
Samen met jou
Steeds word je naam gebruikt
Papa, Opa,of mijn man
Maar steeds, zodat ik je naam weer horen kan
Steeds zie ik je dan weer voor me
Als je naam weer luid
Steeds droom ik over jou
Heel mooi en dan ben ik blij
Omdat ik dan van deze dag
weer heel veel hou
steeds met een verjaardag
Missen we je des te meer
En natuurlijk met vaderdag
Gaan we even bij je kijken
en leggen we bloemen bij je neer
Toch zul je altijd bij ons blijven
Elk uur van de dag
Kijk maar hoe het ons vergaat
En ik zeg dan met een lach
Dat jij ons ook nooit verlaat