de laatste druppel,
na vele jaren met veriet en pijn,
was er een moment dat ik bij kon zijn.
maar helaas was dat van korte duur,
en nu is mijn leven o zo zuur.
het is me duur komen te staan,
alles wat ik had is in een jaar vergaan.
ik had alles wat mijn hartje begeerde,
en vele dingen waar ik van leerde.
ow wat was ik gelukkig en zo blij,
maar dat is nu allemaal voorbij.
mijn huisdieren waren mijn kids,
het ging allemaal net een flits.
moest ik het opgeven mijn huis mijn kids en hij,
want hij gaf gewoon niets om mij.
alles verplicht moeten verkopen,
en met mijn rugzak moest ik maar gaan lopen.
nadien mijn oma nog moeten zoeken,
die had het woordt sucidaal gevonden in de boeken.
en toen ik haar vond ik dat kanaal,
begon de elende helemaal.
mijn huis,kids,baby,oma alles verloren,
en het komt goed wil ik niet meer horen.
mijn leven is als een lompe knuppel,
en geloof me dit is mijn laatste druppel.
~x~