Merci om er altijd voor me te zijn!
Ik zou niet weten hoe ik de voorbije weken
zou overleeft hebben zonder jou.
Bedankt dat je me altijd laat uitrazen
wanneer ik dat nodig heb.
En mij daarna elke keer weer kalmeert.
Je laat me altijd weer lachen,
zodat ik alles eventjes vergeet,
en me weer gelukkig voel.
Daarom wil ik je nooit meer kwijt,
wat er ook gebeurd,
jij, mijn allerliefste schat!!!!!