Ik ben niet bang meer,
om verder te gaan.
Ik heb weer de moed
en kan niet meer blijven staan.
Ik heb nu de kracht weergevonden,
om stap voor stap
vooruit te gaan.
Ik voel me nu opgelucht,
blij,
om die kracht
weer te voelen.
Pas maar op,
toekomst !
Ik ben er weer , als nooit tevoren
en ik kom eraan !!!