Daar liep ik
helemaal alleen
in de C1000
mijn moeder stuurde me erheen
Het frisdrank thuis
was op
De koelkast in ons huis
was leeg
Daarom
liep ik in de C1000
helemaal alleen
mijn moeder stuurde me erheen
Ik moest wat drinken halen
en het aan de kassa betalen
even later weer terug
ja, het kon allemaal heel vlug
Toen zag ik hem staan
ik aanbidde hem onmiddelijk
ik liet hem nooit meer gaan
mijn leven kon niet meer stuk
Ik heb nooit geweten
dat ik zo kon houden
van een goed
dat overal aan voldoet
Het was het laatste stuk
dat in de schappen stond
ik pakte hem beet
en danste in het rond
De passie die ik voelde
dat onvergetenlijke geluk
de vlinders die in mijn buik krioelden
ik had het laatste stuk
Sinsdien is kindercola mijn leven
elke keer kijk ik even
naar mijn mascotte op mijn bureau
en ik bedenk: geluk dat koop je zo
Kindercola is een goed
dat overal aan voldoet
eens zag ik hem staan
kindercola, ik zal het nooit meer laten gaan