Nero speelde zijn viool terwijl zijn stad verbrande
Wij spelen voetbal, mensen sterven in Soedan
man, vrouw en kind in meervoud, duizend malen
Wij spelen voetbal en hun honger deert ons niet.
Geef mensen spelen om saamhorigheid te tonen
Het Wilhelmus zingen, we kennen weer de woorden.
De volksdrank vloeit in overvloed, wij drinken.
Wij willen voetbal, schreeuwen en genieten.
Tijd was dat voetbal een ontspanning was
Jonge mannen die hun sport met vreugde speelden
Voetballers onze helden nu, bij gebrek aan beter
onze goden, waarvoor wij ons volkslied zingen.