Jij, lieve jongen
Je bent zoals ik je ken,
Altijd vrolijk en blij.
Af en toe wat gek,
Maar altijd vrolijk tegen mij.
Je bent een lieve jongen,
Die zo gek is als een deur.
Je bent af en toe wat raar,
Maar je bent altijd in een goed humeur.
Je bent lief voor iedereen,
We mogen blij met je zijn.
Je vrolijkt iedereen op,
Als ze verdriet hebben of pijn.
Je bent een goede jongen,
En geeft veel om je vrienden toch?
Blij zijn we met je,
Jij bent dè vriend die iedereen zocht…
*Voor een super lieve jongen, haha.. (wou je toch? :P)*