Ik zie je graag...
12 eenzame letters,
maar samen betekenen ze zoveel.
Samen…
Jij en ik…
Tot het moment van de twijfel.
Een vreemd gevoel besluipt me
en hoewel ik er niet aan wil toegeven,
kan ik niet anders.
We zijn te verschillend.
En toch was het geen spel…
Ik hou nog steeds van je,
maar op een andere manier.
Het voelt anders…
Alles lijkt anders…
Door m’n hoofd spoken duizenden vragen…
Hoe moet het nu verder??
En dan een eerste traan…
Weldra volgen er nog…
De ene komt,
terwijl de andere verdwijnt in het niets…
Zal jij ook zomaar in rook opgaan?
Duizenden tranen,
maar niet één zoals jij!!
Het is net regen…
Opeens klaart het op,
maar diep vanbinnen blijft het bewolkt…
Ik wou je niet kwetsen,
want ik zie je graag…
Anders…