ik hoop dat alles goed komt
ik zet door
tot alles in orde komt
want ik wil leven
men leven volop leven
doorzette
tot deze pijn verdwijnt
binnenin doet dit alles me zo veel pijn
kwil dat ze verdwijnt deze innerlijk pijn
ik zal ervoor vechten
tot ze echt verdwijnt en ze nooit meer terug komt
ik zet door!!
op deze moment schreeuw ik echt vanbinnen
langs buite zie je het mssn niet
maar binnenin ben ik kapot