mijn geluk kan niet meer op, mijn liefste.
mijn droom is nu uit gekomen lieve wim,jij bent nu in mijn leven.
en nooit zal ik jou immer nog opgeven.
dit geluk is niet te beschrijven wat jij voor ons doet.
want jij mijn liefste, gaf ons weer goede moed.
alle pijnen zijn verdwenen ik leef weer voor de rest van mijn leven.
mijn kind en ik zijn je dankbaar voor altijd!