Jij bent daar, al weet ik niet waar
Ik ben hier…
Ik zie jou niet zijn
Jij mij misschien wel
Maar….
Ik vraag me dan af
Wat denk jij dan als je mij zou zien
Ben je trots op mij?
Doe ik alles hoe jij het zou doen
En dan…
Ik heb vandaag een vreselijk gevoel
Een gevoel van onmacht
Een gevoel van gemis
Een gevoel van pijn en verdriet
En dan…
En dan denk ik
Dat ik naar je wil komen
Ik wil bij je zijn
Je voelen en je stem horen
Waarom?
Waarom nemen ze mij dit af,
Is dat een straf die ik verdien
Als ik 1 wens zou mogen doen,
Dan zou ik jou weer voor 1 dag willen zien
Kunnen praten over van alles.
Maar deze wens zal nooit meer uit gaan komen
mis je