Wanneer zal het eindigen,
mezelf te pijnigen?
Door ander hun woorden
mijn zelfvertrouwen te moorden...
Het vertrouwen te schaden,
is grootste der daden.
Het vertrouwen is
gebroken en nu een gemis...
Hetgeen ik nu weet,
is een ondankbaar leed.
Die ene schijn van blijk
gaf het gevoel van een heel rijk...