Naar liefdevolle nachten samen,
rustend in je bruine armen,
luisterend naar je gefluister,
in meer dan duizend talen,
Fluit nog eens voor me,
wijzend naar de grote beer,
kalend door wijze oudheid,
leg je zaden voor me neer,
plant een herinnering,
Ik heb nooit geloofd,
maar weet nu,
hoe te zijn,
in plaats van,
denken