dinsdag is het weer zover
ik moet werken gaan
moet terug
maar ben er bang voor
ben angstig in grote groep
ben angstig bij vele bekende
Hoe kan ik het gedaan krijgen
hoe moet dat gaan verlopen
tzal afwachten zijn
maar moet er gewoon door
moet toch ooit de stap zetten