Leven wat is dat?
Ik zou een antwoord willen
Geven als ik die had.
Een kloppend hart?
Een lieve lach?
Of lekker opnieuw beginnen,
dag voor dag?
Liefde wat is dat?
Houden van of geven om elkaar?
Elkaar gelukkig maken?
Of een lief gebaar?
Ik hou van hem en hij van mij,
Liefde is dat nou "wij"?
Gevoelens delen? Elkaar strelen?
Samen zijn?
Nooit geen pijn?
Nee, liefde is leven.
leven met de persoon waarvan je houd.
Samen gelukkig worden en heel oud.
Leven en liefde vormen een paar.
Leven en liefde ze horen bij elkaar.
Ze vullen elkaar aan.
Leven en liefde: Ze bestaan