Mijn handen door jou mooie zwarte haar
Je lichaam die mooi beweegt wat een gebaar.
je handen strelen mijn lijf..
zodat ik mijn handen over die van jou drijf...
Je tedere gepassioneerde kus op mijn mond..
mijn hart die jou hart vond...
Hij gaat als een gek tekeer en ik wil alleen maar meer en meer.
opeens kijken we elkaar aan, want we weten dat we weer apart verder moeten gaan.
jou geloof past niet bij die van mij, het is jammer want we houden van elkaar wij allebei
ik ga weer weg voordat iemand ons ziet, mijn hart gebroken waardoor ik in tranen uitschiet.
wij zijn geboren voor elkaar
wisten onze ouders dat maar.
twee verschillende geloven die niet bij elkaar kunnen zijn
moslim en christene waarom niet samen waarom zo'n pijn.
verschillende mensen die houden van elkaar, kwam die droom maar uit dan waren we voor altijd bij elkaar.