Dromen over Vrede
GEBROKEN DROMEN
Breekt licht in tranen die de wereld
Vergoten heeft in haar verdriet,
De aura`s, halo`s, regenbogen zijn een leugen.
Verdoemde planeet beween je lot
Want de goden komen niet.
Prevel magische woorden
Tot gebeden die niet deugen.
Breek de wolken open die zwaar rusten
Op peilers die de diepten van de Wereldziel verbergen.
Vang het licht op de kristallen kusten,
Zodat er weer kleur ontstaat in het
Grijze rijk van gnomen, heksen en dwergen.
Breek de nacht uiteen zodat de droom ons kan ontstijgen,
Teloor kan gaan in een caleidoscopisch licht,
Ween, omdat het gebroken beeld de werkelijkheid zal verzwijgen,
Een illusie toont immers nooit haar aangezicht.