*~*Ergens in een droom*~*
Als de zon mij bedekt,
En de sterren tevoorschijn komen,
Zeg ik mezelf vaarwel.
En kruip ik in mijn fantasiedromen.
Als de zon haar warme gloed
Over mij laat glijden
Dan weet ik dat de harde realiteit stopt met me te snijden
Als de glinsterende heerlijkheid van de slaap mijn verlangens dooft
Dan kom ik tot een vrede
Die mijn gedachten leegrooft
Als de hoop me meeneemt naar een land vol schoonheid,
Als de wind me meevoert naar een land vol hoop,
Dan weet ik dat ik droom
En dan hoop ik zonder schroom, nooit meer te ontwaken
De dag laat mij de pijn toch maar uitbraken
Maar,
Als ik de ruige wind in me voel groeien
Naakt, als een brandend huis sta ik te verschroeien
Als de hoop me meeneemt naar een dag vol onwezenlijke dromen
Dan weet ik dat ik terug ben
In de realiteit
En dat ik voor eeuwig iedere ochtend zal wakker komen.
*Keep on Dreaming*