Voor je het weet, is het te laat
Liggend in bed.
Denkend aan morgen.
Vele gedachten spoken rond.
Niet allemaal zonder zorgen.
Hoe zou het verder gaan.
Wat zal er gebeuren?
Ben je er morgen nog
Of moet ik ook zitten treuren?
Een leven vol vragen
Onbeantwoord, als iemand plotseling heen gaat
Je blijft alleen achter
Dus neem altijd afscheid voor je het weet is het te laat.
Zwaai dus altijd even.
Zeg altijd even gedag.
Niet omdat het moet.
Maar omdat je diegene mag!
Niet snel even.
Van mag ik even storen?
Nee, niet voordat het te laat is,
Zeg het eens met andere woorden!
Niet dat standaart gedoe.
Hoi, doei, alles goed?
Denk eens na, vertel wat er in je op komt.
Doet het voordat het te laat is en niet omdat het moet!
*Denk hier eens goed over na, voordat je het weet is het te laat..*