jij opent en buigt
de kille dagdromen
sluipend langs kleuren en geuren
ontwaak je de stilte
gedroogd en bewogen
de zachtheid strelend
liefkosend
sluit je drieluiken
en je zingt iets
over vrij zijn
en je zijn danst,
tonen van beweging en rotatie volgend
ingeleid in eenvoud
gewekt door warme drang
ontstaan uit passionele lust
stil zoekend en
omgeven door goddelijkheid
loop jij dromend een nieuw moment in