Kon ik je maar terug verleiden,
jouw hartje doen smelten.
Hoe ik me jou nog herinner net als gisteren,
toen die eerste kus in mechelen.
Ik vraag me nog altijd af waarom,
waarom je me nu vergeten wil.
We waren vijf maand lang zo goed bezig,
dachten en zochten zelfs al een naam,
plannend voor een tweede kind in de toekomst.
Kon ik je maar terug gelukkig maken,
je die vlinders van toen opnieuw laten voelen.
Ik weet dat je me ook enorm mist,
diep vanbinnen nog zielsveel van me houdt,
beseffend dat je dit allemaal nu blokkeert,
je jezelf wegcijfert voor iemand anders.
Lijdend zie ik er nu op toe en wacht ik af,
tot je bij me wederkeert en de zon weer laat schijnen.
Weet dat ik m'n beloftes allemaal na zal komen
en niet snel uit je leven zal verdwijnen.
Ik blijf je trouw lieve schat van me,
al gaat onze liefde nu nog door een hel,
liegen en bedriegen kan ik niet tegen jou,
want jij bent en blijft mijn ware vrouw.