Onrecht aangedaan.
niet het recht om op eigen benen te staan.
Jaren knokken voor geluk,
een ander maakt dat stuk
Ze is een echte wereldmeid,
steeds weer in een strijd
Haar kinderen beschermen voor alle kwaad
en steeds weer iets waardoor dat de mist in gaat.
Die kleine snoetjes met angst en pijn
Ze hebben ook mijn hart gestolen
ze zijn zo geweldig en nog zo klein
Papa van die kids wat doe je ze aan die arme zielen
Je bent bezig alles te vernielen
Maar neem 1 ding van mij aan
zover laten wij het echt niet gaan.