Een gevoel van machteloosheid kruipt langzaam naar me toe.
Een gevoel van verliefdheid duikt op in de duisternis.
Gevoelens die ik niet de baas kan dus laat ik maar begaan.
Daar sta je met een lieve lach niet wetend wat te zeggen.
Mijn pogingen om aandacht van jou vallen in het niets.
Je hebt enkel oog voor je muziek.
Tenminste dat was wat ik dacht.
Niet wetend dat je stiekem naar me keek dat ook jij dat gevoel van verliefdheid en machteloosheid kende.
Eindelijk contact gelegd niet wetend waarover te praten.
Plagend de avond door.
Plots kom je voor me staan en kus je me een gevoel dat ik eeuwig zal onthouden een beeld gegrift in mijn geheugen.