De koffie symboliseert mijn zwartgalligheid
Dus drink ik die naar alle onredelijkheid
Tot me darmen knallen, heb schijt
Al die lucht door de kamer verspreid
Want dan is mijn systeem het weer kwijt
Mijn omgeving ten spijt
Want voor zulke bezigheden hebben zij geen tijd
Was het symbool van mijn zwartgalligheid
Nu maar cola light