ANW
Wat moet je ermee?
Laten vallen dat vak,
En geef de leraar de zak,
Bij dat vak wil ik het liefst gaan slapen,
Als ik binnen kom begin ik al te gapen,
Maar helaas heb ik dat vak nog wel een tijdje,
Ik zie de leraare al met z'n krijtje,
Oh, wat heb ik een hekel aan dat vak,
Ik moet kotsen, geef me snel een bak!
(een grapje op school)