de sterren..
je blijft erna kijken..
je blijft er van dromen...
zo romantisch
zo ver weg
nu lig ik hier heel alleen...
met een rot gevoel
en dat omdat jij er niet bent...
ik kijk naar de sterren...
en zie dat jij me herkent!
aan jou denken doet me lachen
de sterren ja dat is iets
wat me minder eenzaam doet voelen...
het is een herkentenis van jouw liefde naar mij..
wat in mijn leven maakt mij ooit nog zo blij?